fbpx

Walking Diner Boot

0
Prijs
Vanaf€85,00
Prijs
Vanaf€85,00
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag*
* Ik ga akkoord met Servicevoorwaarden en Privacyverklaring .
Ga akkoord met alle voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

71
in overleg
in overleg
Max mensen: min 20

Deze rondvaart is voor de echte fijn proevers, die tijdens het varen rondom ‘s-Hertogenbosch, hun smaakpapillen willen verrassen met de lekkerste luxe hapjes. Bobby Doomernik is de chefkok en is gespecialiseerd in fine dining en eigenaar van Boluca. Boluca kookt met invloeden van over de hele wereld. Kom aan boord van onze Walking Diner Boot waar jullie leren over de bezienswaardigheden en historie van ‘s-Hertogenbosch terwijl jullie genieten van een heerlijk walking diner.

Heerlijke ontdekkingstocht rond Den Bosch

‘s-Hertogenbosch is een van de mooiste steden van Nederland en de thuishaven van Rederij Wolthuis. Op onze Walking Diner Boot geniet je van de meest luxe hapjes. In overleg is het mogelijk om via verschillende opstap plekken plaats te nemen op onze rondvaartboot.

Hoe ziet deze route eruit?

Tijdens de boottocht op onze Walking Diner Boot nemen we jullie mee over de Dieze, de Dommel en varen we richting de Ertveldplas. Hier laten we jullie de bekendste plekjes van Den Bosch zien, zoals:

Wat staat er op het menu?

Op onze Walking Diner Boot genieten jullie van 10 luxe hapjes, deze zijn met de grootste zorg bereidt door chefkok Bobby Doomernik. Wil je meer informatie over deze hapjes en het restaurant waar ze vandaan komen? Lees dan meer op boluca.nl.

Boluca fine dining - rederij wolthuis

Belangrijke informatie voor je reservering

De Walking Diner Boot is niet seizoensgebonden en is dus het hele jaar te boeken. Wist je dat de Walking Diner Boot ook leuk is als bedrijfsuitje of voor privé aangelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, verjaardagen of jubileums? Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan direct contact met ons op.

Afvaarttijd : Dit kan in overleg worden afgesproken
Duur :  2,5 uur
Prijs : €85,- p.p. (excl. Drank)
Opstapplaats : Dit kan in overleg worden afgesproken

Bij te boeken activiteiten

Ben je benieuwd naar alle activiteiten die wij tijdens onze privé en zakelijke boottochten aanbieden? Klik op de knop hieronder en lees meer over deze activiteiten.

Call Now ButtonBel ons