fbpx

Rondvaart Heusden

0
Prijs
Vanaf€22,50
Prijs
Vanaf€22,50
Kies een pakket
  • Dagtocht HeusdenTocht duurt tot 16:30. Starttijd: 10:30

Doorgaan met boeken

Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

13953
Duur 6 uur van 10:30 - 16:30
Beschikbaarheid: Elke donderdag en vrijdag
Opstapplek: Zuid-Willemsvaart nr 2 (Bij Het Citadel (fort Willem Maria))
Duw-Rolstoel toegankelijk

Vaar samen met ons mee over de Dieze en de Maas om het prachtige Heusden te ontdekken. Onderweg geniet je van het prachtige uitzicht dat de Maas te bieden heeft, extra speciaal vanaf het water natuurlijk. Na aankomst in Heusden heb je tijd genoeg om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Wil je meer informatie over de tocht? Lees dan snel verder

De route van Rondvaart Heusden

De bestemming van de rondvaart Heusden is het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. Bij de Zuid-Willemsvaart stappen we op de boot, we verlaten hierna de mooi gerestaureerde haven ‘s-Hertogenbosch. Via de Dieze varen we naar Engelen waar we de sluis in gaan. In de sluis bij Engelen maak je het schutten van dichtbij mee. Schutten is een proces waarbij het schip tussen twee verschillende waterniveaus wordt verplaatst. We vertellen je hier tijdens onze rondvaart graag meer over. Hierna gaat de rondvaart over de Maas verder. We passeren dan Bokhoven, Ammerzoden en Well. Twee uur na vertrek meren we aan in het prachtige eeuwenoude Heusden.

Rondvaart heusden

In 1968 is Heusden, gelegen aan de Maas, begonnen met het restaureren van de stad in oude stijl. Dankzij dit 40-jarige restauratieproces heeft Heusden de mooie oude stijl weten te danken. Heusden heeft in november 1944, op de vooravond van de bevrijding, zware verwoestingen ondergaan. Desondanks zijn er nog volop historische bezienswaardigheden te bewonderen, zoals:

Je krijgt tijdens dit dagje weg met de boot volop de gelegenheid om deze, en nog vele andere, prachtige bezienswaardigheden te bewonderen. De rondvaart vanuit Heusden vertrekt na 2 uur in de stad weer terug naar ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de rondvaart kun je ook vele extra’s bijboeken, bijvoorbeeld:

Heerlijk afsluiten bij Restaurant het Keershuys

Na deze prachtige rondvaart over de Maas heb je de mogelijkheid om je dag perfect af te sluiten met een heerlijk diner in restaurant het Keershuys in Den Bosch. Bij terugkomst in ‘s-Hertogenbosch loop je in 5 minuten naar het restaurant en geniet van je een heerlijk keuzemenu. Voor een heerlijk 3-gangen menu betaal je €30,00 extra.

Varen naar Heusden met Rederij Wolthuis

Wil jij varen via de Maas naar een van de mooiste steden van Nederland en meer zien en leren over de historie van Den Bosch en Heusden? Boek dan nu jouw rondvaart met Rederij Wolthuis. 

Wil je meer informatie of heb je vragen over de boottocht? Neem dan contact met ons op.

Route naar opstapplaats (vanaf station Den Bosch)

Zuid-Willemsvaart nummer 2 (Bij Het Citadel (fort Willem Maria)).

Opstapplaats Rondvaart Heusden
Call Now ButtonBel ons