Dagtocht Heusden

0
Prijs
Vanaf€22,50
Prijs
Vanaf€22,50
Kies een pakket
  • Dagtocht HeusdenTocht duurt tot 16:30. Starttijd: 11:00

Doorgaan met boeken

Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

5767
Duur 6 uur van 10:30 - 16:30
Beschikbaarheid: Elke donderdag en vrijdag
Opstapplek: Zuid-Willemsvaart nr 2 (Bij Het Citadel (fort Willem Maria))
Duw-Rolstoel toegankelijk

Dagtocht naar het prachtige Heusden

De bestemming van de dagtocht Heusden is het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. Nadat u bent opgestapt op de Zuid-Willemsvaart verlaten we de mooi gerestaureerde haven van ’s-Hertogenbosch. We varen over de Dieze naar het dorpje Engelen waar we de sluis ingaan. In de sluis bij Engelen maakt u het schutten van dichtbij mee. Eenmaal op de Maas passeren we Bokhoven, Ammerzoden en Well. Twee uur na vertrek komen we in het fraaie Heusden aan.

U kunt extra’s bij deze tocht boeken (deze komt u tegen als verder gaat in het boekingsysteem):

  • Borrelplank
  • High Tea
  • Lunch
  • Bossche Bol

De dag heerlijk afsluiten met een diner bij Restaurant Het Keershuys

Wist u dat u bij elke dagtocht de mogelijkheid heeft om uw dag perfect af te sluiten met een heerlijk diner in restaurant het Keershuys in Den Bosch (vlakbij de aanmeer plaats). Bij terug komst in ‘s-Hertogenbosch loopt u met 5 minuten naar het restaurant en geniet daar van een heerlijk keuze menu. Voor een heerlijk 3 gangen diner betaald u 30,- extra.

Prachtige dagtocht voor het hele gezin of met vrienden!

De oude vestingstad Heusden, gelegen aan de Maas is in 1968 begonnen met het in oude stijl restaureren van stad. Heusden heeft de mooie oude stijl die het vandaag de dag nog heeft te danken aan dit veertig jarige restauratieproject. Ondanks de zware verwoestingen die het stadje heeft ondergaan op de vooravond van de bevrijding in november 1944 zijn er nog volop historische bezienswaardigheden te bewonderen. Tijdens de dagtocht Heusden krijgt u volop de gelegenheid dit oude vestingstadje te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de vismarkt, de haven en de Sint-Catharinakerk.

Opstappen

Zuid-Willemsvaart nr 2 (Bij Het Citadel (fort Willem Maria))

Call Now ButtonBel ons