fbpx

Rondvaart Den Bosch

0
Prijs
Vanaf€17,50
Prijs
Vanaf€17,50
Kies een pakket
  • Rondvaart 12:30 - 14:30Starttijd: 12:30
  • Rondvaart 15:00 - 17:00Starttijd: 15:00

Doorgaan met boeken

Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

38916
Duur 2 uur. 12:30-14:30 en 15:00-17:00
Beschikbaarheid: Elke wo, za en zondag
Opstapplek: St. Janssingelsteiger (naast het Restaurant/Bastion Bolwerk)
Duw-Rolstoel toegankelijk

Water speelt een belangrijke rol in de historie en ontwikkeling van ‘s-Hertogenbosch. Dit maakt het nog mooier om de stad vanaf het water te leren kennen. Op ons nostalgische schip de ‘Ouwe Dirk’ nemen we je mee langs de muren van de oude vestingstad en verschillende bastions. Samen ontdekken we de geheimen van de Bossche wateren. Stap aan boord bij Rederij Wolthuis en boek direct onze Rondvaart in Den Bosch

Ervaar de unieke vestingstad vanaf het water

Onze rondvaart brengt je langs alle hoogtepunten die onze stad te bieden heeft. Ons vertrek start vanaf de Dommel aan de St. Janssingel. We vervolgens onze tocht over de Dieze, de Zuid-Willemsvaart en door de Smalle Haven. Tijdens de boottocht rond Den Bosch laten we de stad op een unieke manier zien en ervaar je de meest speciale plekken. Een paar van de hoogtepunten tijdens deze route zijn:

Waan jezelf in een andere wereld aan boord van onze rondvaartboot. Samen ervaren we de ware historie van de stad. Leer jij wat alle rivieren en kanalen voor de stad en haar historie betekenen. En bezichtig je het prachtige buitengebied rond Den Bosch. We eindigen onze vaartocht weer op de Dommel. De rondvaart Den Bosch duurt ongeveer één uur en is te boeken op woensdag, zaterdag en zondag.

Rondvaart Den Bosch

Uitgebreid genieten op onze boottocht rond Den Bosch

Historie en plezier komen op onze rondvaartboot samen. Geniet samen met vrienden of familie van onze rondvaart en combineer dit met een overheerlijk diner, lunch of een hapje met een drankje. Liever een Bossche Bol? Als echte Bosschenaren mag dit natuurlijk niet op onze kaart ontbreken! Benieuwd wat nog meer te bieden hebben? Zie hieronder wat we allemaal beschikbaar hebben op de rondvaart:

**Graag doorgeven bij de reservering als je gebruik wilt maken van bovenstaande tijdens de rondvaart.

Varen in Den Bosch doe je met Rederij Wolthuis

‘s-Hertogenbosch is een van de oudste en mooiste steden van Nederland. Wil jij varen in Den Bosch en direct meer zien en leren over de historie van onze prachtige vestingstad? Boek dan nu de rondvaart Den Bosch van Rederij Wolthuis. Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Call Now ButtonBel ons