fbpx

Rondvaart Den Bosch

0
Prijs
Vanaf€13,50
Prijs
Vanaf€13,50
Kies een pakket
  • Starttijd 15:00 bourgondischDeze tocht duur 2 uur en is 17,50 p.p.Starttijd: 15:00

Doorgaan met boeken

Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

37978
Duur 1 uur. 12:00-13:00. 13:30-14:30. (15:00-17:00 Bourgondische Rondvaart)
Beschikbaarheid: Elke wo, za en zondag
Opstapplek: St. Janssingelsteiger (naast het Restaurant/Bastion Bolwerk)
Duw-Rolstoel toegankelijk

Wil jij het prachtige ‘s-Hertogenbosch bewonderen vanaf het water? Boek dan direct onze Rondvaart in Den Bosch. Deze boottocht op ons nostalgische schip de “Ouwe Dirk” bezorgt je het perfecte dagje uit. Den Bosch kent een zeer rijke historie als belangrijk handelsknooppunt. Dat laten we graag aan je zien en maakt varen in Den Bosch juist zo uniek. Wil je meer informatie over de tocht? Lees dan snel verder.

De route van Rondvaart Den Bosch

Tijdens deze boottocht door Den Bosch laten we graag alle hoogtepunten zien die onze prachtige stad te bieden heeft. We vertrekken met onze boot vanaf de Dommel aan de St. Janssingel en vervolgens varen we over de rivier de Dieze. Tijdens de rondvaart Den Bosch leer je de stad op een andere manier kennen. Daarnaast leer je ook nog eens wat de mooiste plekjes in Den Bosch zijn. Je vaart namelijk niet alleen door het centrum van Den Bosch, maar ook buiten de stad laten wij een aantal mooie plekken zien. Een paar van de hoogtepunten tijdens deze route zijn:

Aan boord van de “Ouwe Dirk”, waan je jezelf in een andere wereld. Je ervaart de ware historie van de stad en wat alle rivieren en kanalen voor de stad hebben betekend. Wanneer we het prachtige buitengebied hebben bezichtigd beëindigen we onze tocht weer op de Dommel. De rondvaart zal in zijn totaliteit ongeveer één uur duren en is te boeken op woensdag, zaterdag en zondag.

Rondvaart Den Bosch

Extra's tijdens de boottocht in Den Bosch

Tijdens de boottocht van Den Bosch zijn er natuurlijk verschillende extra’s bij te boeken. Zo geniet je bijvoorbeeld samen met je vrienden van een heerlijke borrelplank. Ook een high tea of lunch met vrienden en/of vriendinnen is een mogelijkheid tijdens onze rondvaart. Bij een dagje uit in Den Bosch mag de Bossche Bol natuurlijk absoluut niet ontbreken. Deze zijn dan ook extra bij te boeken tijdens de boottocht, dat wordt smullen!

Varen in Den Bosch met Rederij Wolthuis

Wil jij varen om een van de mooiste steden van Nederland en meer zien en leren over de historie van Den Bosch? Boek dan nu de rondvaart Den Bosch van Rederij Wolthuis. Wil je meer informatie of heb je vragen over de boottocht? Neem dan contact met ons op.

Call Now ButtonBel ons