fbpx

Pannenkoekenboot

0
Prijs
Vanaf€32,50
Prijs
Vanaf€32,50
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag*
* Ik ga akkoord met Servicevoorwaarden en Privacyverklaring .
Ga akkoord met alle voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

7187
Duur 2,5 uur

Onbeperkt pannenkoeken eten én varen over de wateren van Den Bosch, het kan haast niet beter. Al jaren bakt Rederij Wolthuis pannenkoeken op het water en jij kunt daar bij zijn. Samen met je familie en/of vrienden kun je namelijk onbeperkt genieten van ons pannenkoekenbuffet op de Pannenkoekenboot. We serveren vers gebakken pannenkoeken met bijvoorbeeld spek of appel. Daarnaast kun je jouw pannenkoek helemaal zelf garneren met de lekkerste toppings. Je hoeft ook niet bang te zijn een topping of pannenkoek te missen, want de volgende ronde kun jij gewoon weer een andere pannenkoek eten.

De route van de Pannenkoekenboot

Onze Pannenkoekenboot vaart door het prachtige en historische ‘s-Hertogenbosch. De route begint vanaf het Bolwerk en varen dan langs de stadsmuren de Dommel af. Daarna draaien we de binnenhaven in. Hier kun je genieten van de mooie oude pakhuisjes. Hierna varen we achteruit de haven uit en varen we een klein stukje de Zuid-Willemsvaart in. Vervolgens vervolgen we de weg op de Dieze naar de Ertveldplas. We komen dan langs de oude mengfabriek van Koudijs en de Brabanthallen. We varen hierna langs de industrie haven richting Engelen waar je vanaf het water het prachtige Kasteel Meerwijk kunt bewonderen. Als we aankomen bij de Sluis van Engelen draaien we weer om voor de terugweg. En dat allemaal onder het genot van een paar heerlijke pannenkoeken!

Pannenkoekenboot - Rederij Wolthuis

Varen met Rederij Wolthuis

Met de Pannenkoekenboot van Rederij Wolthuis ontdek je het prachtige ‘s-Hertogenbosch én geniet je van een onbeperkt heerlijke stapel pannenkoeken. Boek samen met je familie en/of vrienden deze prachtige tocht langs indrukwekkende bezienswaardigheden in en rondom Den Bosch. Wil je meer informatie of heb je vragen over de Pannenkoekenboot? Neem dan contact met ons op.

Call Now ButtonBel ons