fbpx

Pannenkoekenboot

0
Prijs
Vanaf€39,50
Prijs
Vanaf€39,50
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag*
* Ik ga akkoord met Servicevoorwaarden en Privacyverklaring .
Ga akkoord met alle voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

10468
Duur 2,5 uur
Opstapplek: in overleg
Vertrektijd: in overleg
Max mensen: 45

Voor groepen vanaf 20 personen kunt u onbeperkt pannenkoeken eten én varen over de wateren rond Den Bosch, het kan haast niet beter. Al jaren bakt Rederij Wolthuis de lekkerste pannenkoeken, maar dan op het water. Samen met je familie en/of vrienden kan je onbeperkt genieten van pannenkoeken op onze Pannenkoekenboot! Kies uit heerlijke pannenkoeken met onder andere spek, kaas, appel en nog veel meer. Maak je pannenkoeken compleet met de lekkerste toppings uit ons assortiment. Een topping vergeten? Geen paniek,  de volgende ronde kan je gewoon kiezen voor wat anders.

De route van de Pannenkoekenboot

Onze Pannenkoekenboot vaart door het prachtige en historische ‘s-Hertogenbosch. De route begint vanaf het Bolwerk en vaart langs de stadsmuren de Dommel af. Vervolgens draaien we de Smalle Haven in. Hier kan je genieten van het zicht van de mooie oude pakhuisjes. Hierna vervolgen we onze route en pakken we een klein stukje van de Zuid-Willemsvaart mee en gaan we via de Dieze naar de Ertveldplas. We varen dan langs de oude mengfabriek van Koudijs en de Brabanthallen. Hierna varen we voorbij de industrie haven richting Engelen, waar we het prachtige Kasteel Meerwijk kunnen bewonderen. Tot slot komen we aan bij de Sluis van Engelen en draaien we weer om voor de terugweg. Allemaal onder het genot van een een onbeperkt aantal heerlijke pannenkoeken!

Slecht weer? Geen probleem, wij varen ook als het regent. Je kunt dan gewoon overdekt zitten.

*Er is een toilet aanwezig op de boot.

Pannenkoekenboot

Varen en pannenkoeken eten met Rederij Wolthuis

Met de Pannenkoekenboot van Rederij Wolthuis ontdek je het prachtige ‘s-Hertogenbosch én geniet je van een onbeperkt heerlijke stapel pannenkoeken. Boek samen met je familie en/of vrienden deze prachtige tocht langs indrukwekkende bezienswaardigheden in en rondom Den Bosch. Prijzen € 39,50 volw (€ 25,00 kind) (Kleinere en grotere groepen in overleg mogelijk) Wil je meer informatie of heb je vragen over de Pannenkoeken boot? Neem dan contact met ons op.

Bij te boeken activiteiten

Ben je benieuwd naar alle activiteiten die wij tijdens onze privé en zakelijke boottochten aanbieden? Klik op de knop hieronder en lees meer over deze activiteiten.

Bel ons