Dagtocht Maxima kanaal

0
Prijs
Vanaf€24,95
Prijs
Vanaf€24,95
De tour is nog niet beschikbaar.

Doorgaan met boeken

Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

2210
Duur 5 uur van 11:00 - 16:00
Beschikbaarheid: Elke laatste vrijdag van de maand
Opstapplek: Sint Janssingel (T.H.V. nr 25)
Duw-Rolstoel toegankelijk

Dagtocht Maxima kanaal: De mooiste vaartocht uit ons vaarplan en mede door de sluizen en bruggen ook de meest belevenis volle route . Via sluis Engelen varen we naar de rivier de Maas en vervolgens naar het Maxima kanaal door sluis Empel en sluis Hintham om dan te keren en wederom via Sluis Engelen weer terug naar ‘s-Hertogenbosch te varen. We vertrekken op de Zuid-Willemsvaart om 11:00 uur en komen daar rond 16:00 ook weer aan. Tijdens deze unieke tocht ervaart u een prachtig verschil tussen oude en nieuwe vaarwegen.

Prachtige dag voor met de familie of met vrienden!

De Zuid-Willemsvaart was eens de verbindingsader voor de schepen die het achterland van Brabant en Limburg verbonden met de Maas. Doordat de voorzieningen zoals bruggen en sluizen in de stad op ten duur een belemmering werden voor goede doorstroming van het verkeer in de stad, werd lang geleden al een plan ontwikkeld voor de omleiding. Later is deze omleiding genaamd naar onze koningin Máxima en heet het Máxima kanaal. Een echte rondvaart en daarnaast een beleving omdat je zicht krijgt op hoe het water leeft in Brabant. We zien u graag aan boord!  Maak de vaar dag nog leuker met een afsluitend Diner, High tea of een borrelplank!

Wist u dat u bij elke dagtocht de mogelijkheid heeft om uw dag perfect af te sluiten met een heerlijk diner in restaurant het Keershuys in Den Bosch(vlakbij de aanmeerplaats). Bij terug komst in ‘s-Hertogenbosch loopt u met 5 minuten naar het restaurant en geniet daar van een heerlijk keuze menu. Voor de vaartocht en het Diner betaald u slechts € 55,50 per persoon.

Opstapplaats

Sint Janssingel (T.H.V. nr 25) Het steiger naast het Restaurant/Bastion Bolwerk.

Call Now ButtonBel ons