fbpx

Bourgondische Rondvaart

0
Prijs
Vanaf€17,50
Prijs
Vanaf€17,50
* Selecteer alle verplichte velden om door te gaan naar de volgende stap.

Doorgaan met boeken

Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

15038
Duur: 2 uur 15:00 - 17:00
Beschikbaarheid: Elke di, wo, za en zondag
Opstapplek: St. Janssingelsteiger (naast het Restaurant/Bastion Bolwerk)
Duw-Rolstoel toegankelijk

Bourgondisch genieten op het water

Vol passie verwelkomen we je op onze gezellige en authentiek boot, de ‘Ouwe Dirk’. Dit is de plek om de tijd te vergeten, te genieten op het water en de bourgondische lifestyle van Den Bosch te ervaren. Tijdens deze rondvaart geniet je van bourgondisch eten en drinken én heb je echt even tijd voor elkaar. Wij kijken ernaar uit om je te begroeten!

Brabanders staan bekend als Bourgondiërs. Den Bosch is daar zeker geen uitzondering op. Hier kent gezelligheid geen tijd en dat merk je wanneer je het leven viert op onze boot of in één van de vele restaurants of terrassen. In iedereen schuilt een Bourgondiër en tijdens onze rondvaart komt deze helemaal tot leven. Daarnaast heb je écht goede gesprekken met elkaar en geniet je van de lekkerste hapjes en drankjes samen met je vrienden en familie. Want zoals wij levensgenieters altijd zeggen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Den Bosch is een bourgondische stad, en daar zijn we trots op. Een dagje uit in Den Bosch kent dan ook bijna geen grenzen als het gaat om bourgondisch leven. Je dag beginnen doe je natuurlijk op de ‘Ouwe Dirk’, vervolgens kun je in bourgondisch Den Bosch heerlijk wandelen door de stad of een hapje en een drankje doen in één van de gezellige restaurants.

Bourgondische rondvaart

De bourgondische route

Tijdens onze bourgondische rondvaart kom je langs alle hoogtepunten van Den Bosch. Nadat we vertrokken zijn met onze boot, varen we vanaf de Dommel over de rivier de Dieze. Tijdens de rondvaart vertellen we je graag alles over de hoogtepunten en bezienswaardigheden die we op deze route tegenkomen. Zo passeren we de prachtige Citadel, de Oliemolen, de Smalle Haven, de Sluis van Engelen en de Ertveldplas. 

Aan boord van de ‘Ouwe Dirk’ verken je bourgondisch Den Bosch in al zijn glorie. Je ervaart de ware historie van de stad en hoe belangrijk bourgondisch leven is voor Den Bosch. Nadat we het buitengebied van Den Bosch hebben bezichtigd eindigt onze vaart weer op de dommel. De bourgondische rondvaart zal ongeveer twee uur duren.

Je krijgt tijdens de bourgondische tocht volop de gelegenheid om te genieten van de prachtige omgeving en de historische bezienswaardigheden te bewonderen. Tijdens de bourgondische rondvaart kun je ook vele extra’s bijboeken, bijvoorbeeld:

Bourgondisch varen in Den Bosch met Rederij Wolthuis

Heb jij altijd al eens een bourgondische rondvaart willen doen en wil je meer weten over de bourgondische levensstijl van Den Bosch? Boek dan nu jouw bourgondische rondvaart met Rederij Wolthuis. 

Wil je meer informatie of heb je vragen over de boottocht? Neem dan contact met ons op.

Route naar opstapplaats (vanaf station Den Bosch)

Sint Janssingel (T.H.V. nr 25). Het steiger naast het Restaurant/Bastion Bolwerk.

Route Opstapplaats Bourgondische Rondvaart
Call Now ButtonBel ons