fbpx

Bossche PubQuiz Boot

0
Prijs
Vanaf€24,95
Prijs
Vanaf€24,95
De tour is nog niet beschikbaar.

Doorgaan met boeken

Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

1267
Duur: 2,5 uur
Opstapplek: in overleg
Vertrektijd: in overleg
Max mensen: 60, minimaal 10
Wat is het precies?

Een PubQuiz varend over de Bossche wateren, Gezellig met een borrel & borrelplankje vragen beantwoorden met je team, spelend tegen andere teams.

Wat krijg je er voor terug?

Nieuwe kennis over de mooie stad ’s-Hertogenbosch of onze prachtige provincie Noord Brabant en een hele gezellige avond met je team aan boord van het schip de ‘’Ouwe Dirk’’, een lekkere borrelplank & het winnende team krijg een fles Bubbels & een wisselende voucher om het mee te vieren!

Voor wie is het?

Voor bedrijven, clubs, teams, gezinnen & jongeren die allemaal iets met Den Bosch en Noord Brabant te maken hebben. Of natuurlijk leergierige gezellige mensen die graag iets nieuws willen leren over de provincie Noord Brabant en zijn hoofdstad.

Wat ervaar je als je mee gaat?

Een rondvaart met ons nostalgische schip de ‘’Ouwe Dirk’’ over de Dommel, Dieze, Ertveldplas en door de binnenhaven van ’s-Hertogenbosch gevaren door Kapitein Dirk Wolthuis. Terwijl het schip langs de mooie pandjes in de binnenhaven, langs de Heus (Koudijs) of op de Ertveldplas vaart presenteert Eline Plaum de Pubquiz aan de gasten.

Waarom doen wij dit?

Om in deze tijden ook de Bosschenaren en Brabanders te bereiken, om ze een nieuwe unieke varende ervaring te geven & ze nog iets leuks bij te leren over onze eigen mooie stad en provincie!

Opstapplaats

In overleg

Bekijk onze pagina Eten en Drinken voor alle opties.

Call Now ButtonBel ons