fbpx

Borrelboot

0
Prijs
Vanaf€32,50
Prijs
Vanaf€32,50
Datum*
Naam*
Email*
Telefoonnummer*
Vermeld hier het aantal personen en eventuele dieet wensen:*
* Ik ga akkoord met Servicevoorwaarden en Privacyverklaring .
Ga akkoord met alle voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

6434
Duur: 2 uur
Opstapplek: in overleg
Vertrektijd: in overleg
Max mensen: 100

Borrelboot in Den Bosch

Als je eens op een bijzondere manier wilt borrelen met je gezelschap, dan is onze borrelboot in Den Bosch een aanrader. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen we jullie in twee uur tijd mee langs de mooiste plekjes van de historische stad. Nergens anders ervaar je zo’n leuke borrel als op de boot bij Rederij Wolthuis!

Borrelen en langs de mooiste plekken varen met onze borrelboot in Den Bosch

Voordat je aan boord stapt van de borrelboot, ben je natuurlijk benieuwd waar je langs vaart tijdens het borrelen op de boot in Den Bosch. Hoewel je écht aan boord zal moeten komen om de borrelboot zelf te ervaren, kunnen we natuurlijk wel een tipje van de sluier oplichten.

We spreken in overleg een opstapplek in Den Bosch af, vanaf waar jouw gezelschap met zin om te borrelen aan boord van de borrelboot springt. Vanaf hier vertrekt de borrelboot om een stukje te varen over de Dieze en de Dommel, en gaan we richting de Ertveldplas. Tijdens de borrel op de boot maken jullie kennis met al het moois wat de stad rijk is, zoals de Citadel, de Tramkade en Bolwerk. Alles onder het genot van goed gezelschap, relaxte muziek én natuurlijk genoeg lekkers om te borrelen op de boot!

De borrelboot is er voor elk gezelschap en elke gelegenheid

Het maakt niet uit met wie je wilt komen borrelen of voor welke gelegenheid; bij Rederij Wolthuis in Den Bosch telt elk gezelschap en elke gelegenheid! We staan bekend om onze flexibiliteit, waardoor we voor elke gelegenheid een gezellige borrel op de boot kunnen organiseren. Wil je op de boot borrelen met je familie? Zoek je een speciale plek in Den Bosch om te borrelen met vrienden? Of lijkt het je wel wat om de borrelboot te betreden voor een vrijgezellenfeest? Alles is mogelijk. Onze borrelboot is de ideale manier om de borrel een keer anders aan te pakken; niet in een café of restaurant maar borrelen op de boot!

Borrelboot bedrijfsuitje

Wat je moet weten over de borrelboot

Als je met jouw gezelschap zin hebt in een borrel bij ons op de borrelboot in Den Bosch, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden:

  • De boottocht is beschikbaar op aanvraag;
  • De opstapplek en afvaarttijd worden in overleg afgesproken;
  • De boottocht duurt 2 uur;
  • De boottocht is beschikbaar voor een groep van minimaal 20 en maximaal 100 personen;
  • De boottocht is alleen met jouw eigen groep;
  • De borrelboot-boottocht vindt plaats op de wateren van regio Den Bosch;
  • Er mag eigen muziek meegenomen worden;
  • Er is een wc aan boord van de boot;
  • Er is een mogelijkheid om overdekt te zitten.

Stap aan boord van onze boot voor een onvergetelijke borrel

Ben jij ervan overtuigd dat de borrelboot jullie nieuwe manier van borrelen in Den Bosch moet worden? Neem dan meteen contact met ons op om jullie borrel op de boot vast te leggen. Je hebt de mogelijkheid om naast het borrelen nog te kiezen voor een van onze andere, leuke activiteiten op de boot. Informeer tijdens het reserveren gerust naar alle mogelijkheden!

Bij te boeken activiteiten

Bel ons