fbpx

Reguliere Boottochten

RONDVAARTEN IN BRABANT

Boek bij ons een van onze rondvaarten in het mooie Noord-Brabant! Vaar met ons mee op onze boot de “Ouwe Dirk” en ontdek Den Bosch of Heusden vanaf het water. Wij bieden twee verschillende rondvaarten aan: Rondvaart in Den Bosch en Rondvaart naar Heusden. Leer het mooie Noord-Brabant kennen tijdens deze rondvaarten en kijk je ogen uit!

Welke rondvaarten in Brabant bieden wij aan?

Als je met ons een rondvaart boekt, dan heb je twee keuzes. Je kunt kiezen uit een rondvaart in Den Bosch of je vertrekt in Den Bosch en vaart met ons mee naar Heusden. Hieronder vind je onze twee reguliere boottochten. Wil je een privé boottocht maken? Ook dat kan! Bekijk dan ons overzicht met privé boottochten. 

WAT IS DE ROUTE VAN DE RONDVAARTEN IN BRABANT?

Wanneer je meevaart op onze boottocht in Den Bosch dan vertrekken we vanaf het bolwerk aan de Dommel. We varen vervolgens richting de Dieze die we volgen tot de Ertveldplas. De route gaat verder op de Dieze tot sluis Engelen. Hier draaien we en varen we de binnenhaven in om vervolgens weer terug naar de Dommel te varen.

Ga je mee met de rondvaart naar Heusden? Dan vertrekken we vanaf het Citadel. We bevaren de Dieze tot sluis Engelen. We varen door de sluis en komen dan uit op de Maas. Die volgen we tot we in de haven van Heusden aankomen. Hier keren we weer om en nemen we dezelfde weg terug. 

Bourgondische rondvaart
Rederij Wolthuis

KIES EEN VAN ONZE RONDVAARTEN

Rederij Wolthuis - Rondvaart Den Bosch

RONDVAART
DEN BOSCH

Rondvaart dagen:
Elke woensdag, zaterdag en zondag

Rondvaart tijden:
2 uur (12.30-14.30u & 15.00-17.00u)

Opstapplek:
St. Janssingelsteiger, Den Bosch

Prijs:
vanaf €17,50

Rondvaart-Brabant-Heusden_2

RONDVAART
HEUSDEN

Rondvaart dagen:
Elke donderdag en vrijdag

Rondvaart tijden:
6 uur (11.00-17.00u)

Opstapplek:
Zuid-Willemsvaart nr. 2, Den Bosch

Prijs:
vanaf €47,50

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS ONZE RONDVAARTEN IN BRABANT?

Tijdens onze rondvaarten vertellen we je alles over de historie van Den Bosch en Heusden. Dit kun je combineren met een lunch, high tea, borrelplankje of een heerlijke Bossche Bol.

Wanneer je bij ons een reservering maakt, kun je doorgeven of en wat je wilt eten en drinken en dan zorgen wij dat je een onvergetelijke tijd hebt op onze boot!

Benieuwd hoe een rondvaart er uit ziet? Bekijk dan de video hiernaast. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bel ons