fbpx

Reguliere Boottochten

De leukste rondvaarten van Brabant

Rederij Wolthuis biedt de leukste rondvaarten van Brabant aan! Stap aan boord van onze “Ouwe Dirk” en ontdek de mooiste plekken vanaf het water. Je kiest bij ons uit twee boottochten op verschillende plekken in Brabant; vaar je mee door de hoofdstad of wil je liever varen door een pittoreske vestingstad? Een onvergetelijke tijd is hoe dan ook gegarandeerd.

Alles wat je wilt weten over onze rondvaarten in Brabant

Onze beide rondvaarten vertrekken vanuit Den Bosch, hoofdstad van Brabant, vanaf waar je afhankelijk van de gekozen optie in Den Bosch of Heusden gaat varen. Samen met het gezelschap aan boord geniet je van mooie uitzichten en luister je naar interessante verhalen over het verleden en heden, die je op enthousiaste wijze worden verteld. Om ons aanbod aan rondvaarten in Brabant compleet te maken, bieden we de mogelijkheid aan om de boottochten uit te breiden met een lunch, high tea, borrelplank of Bossche Bol aan boord.

Route een van de boottochten in Brabant

Stap je bij ons aan boord voor de rondvaart in Den Bosch? Dan kies je voor een populaire keuze uit onze rondvaarten in Brabant! We vertrekken vanaf Bolwerk aan de Dommel, om vanuit hier richting de Dieze te varen, welke we volgen tot de Ertveldplas. De route wordt vervolgd op de Dieze tot sluis Engelen. Op dit punt draaien we en varen we de binnenhaven in om terug te gaan naar het vertrekpunt.

Route twee van de boottochten in Brabant

Besluit je om mee te gaan op de rondvaart naar Heusden, een geliefde keuze in ons aanbod aan rondvaarten in Brabant? Dan is je vertrekpunt de Citadel. We bevaren de Dieze om via sluis Engelen uit te komen op de Maas, die we volgen tot aan de schilderachtige haven van Heusden. Zodra we je hebben voorzien van meer informatie over deze leuke vestingstad die Brabant rijk is, keren we om en varen we terug.

Leukste rondvaart Den Bosch | Rederij Wolthuis
Rederij Wolthuis

KIES EEN VAN ONZE RONDVAARTEN

Rederij Wolthuis - Rondvaart Den Bosch

RONDVAART
DEN BOSCH

Rondvaartdagen:
Elke woensdag, zaterdag en zondag

Rondvaarttijden:
2 uur (12.30-14.30u & 15.00-17.00u)

Opstapplek:
St. Janssingelsteiger, Den Bosch

Prijs:
vanaf €17,50

Rondvaart-Brabant-Heusden_2

RONDVAART
HEUSDEN

Rondvaartdagen:
Elke donderdag

Rondvaarttijden:
6 uur (11.00-17.00u)

Opstapplek:
Zuid-Willemsvaart nr. 2, Den Bosch

Prijs:
vanaf €47,50

Kom gezellig mee varen in Brabant!

Ben je een leuk uitje aan het plannen en spreken onze rondvaarten door Brabant je aan? Leuk! Prik een datum, verzamel je gezelschap en kies voor een van onze boottochten in Brabant. Geef bij het maken van je reservering alvast aan óf en wat je wilt eten of drinken, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende aan boord is voor jouw gezelschap. Heb je voorafgaand aan het maken van je reservering nog andere vragen, bijvoorbeeld omdat je wilt varen met een eigen groep? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Bel ons