fbpx

Activiteiten op de boot

Pubquiz in Den Bosch

De leukste pubquiz van Den Bosch vindt plaats tijdens een rondvaart bij Rederij Wolthuis! Ga de strijd aan tegen je eigen gezelschap tijdens de boottocht. Als Bosschenaren of toeristen, gaan jullie de competitie aan tijdens de Bossche Pubquiz. Niet genoeg kennis over de hoofdstad van het Zuiden? Dan kun je kiezen voor de algemene quiz of de Brabantse Pubquiz in het Nederlands met kennisvragen over het mooie Brabant.

Onze pubquiz maakt het varen door Den Bosch uniek

Door het enthousiasme over de pubquiz zou je bijna vergeten dat je deelneemt aan een rondvaart door Den Bosch, maar dat is toch écht zo! Voor slechts een kleine meerprijs voeg je deze pubquiz, gepresenteerd in het Nederlands, toe aan jouw rondvaart door de hoofdstad van Brabant. Onze pubquiz is dan ook de perfecte manier om meer te weten te komen over de pittoreske omgeving van Den Bosch terwijl je geniet van een gezellige activiteit op het water. We durven wel te stellen dat onze pubquiz door Den Bosch uniek is in Brabant!

Alles wat je wil weten over onze pubquiz in Den Bosch

Lijkt het jou wel wat om je kennis te testen tijdens onze pubquiz en je vrienden, collega’s of familie te imponeren met algemene feitjes óf alles wat jij weet over Brabant of Den Bosch? Leuk! Je voegt de algemene pubquiz, de pubquiz over Brabant (Brabantse pubquiz) óf de quiz over haar hoofdstad (Bossche pubquiz) voor € 7,50 per persoon toe aan de boottocht. Onze eigen Eline presenteert de pubquiz in het Nederlands en zorgt altijd voor een feestje aan boord. Deze activiteit is enkel toe te voegen aan de privé-boottochten waarbij het gezelschap uit minimaal twintig personen moet bestaan. Het leuke hiervan is dat je de competitie altijd aangaat met je eigen gezelschap.

Maak je reservering voor een pubquiz op de boot in Den Bosch

Klaar om de strijd aan te gaan? Als je de quiz bij wilt boeken, kun je dit eenvoudig doen wanneer je een van onze boottochten afhuurt. Hoewel onze pubquiz altijd in het Nederlands is, zijn we verder flexibel en denken we graag mee om de activiteit onvergetelijk te maken voor iedereen. Geef het dus gerust door als je speciale verzoeken hebt voor jouw tijd op ons varend terras.

Pubquiz Den Bosch | Activiteit op het water | Rederij Wolthuis
Ouwe Dirk Boot
Rederij Wolthuis
Bel ons