fbpx

PERSONEELSUITJE

Ben je op zoek naar een origineel personeelsuitje in Den Bosch? Spring dan aan boord bij Rederij Wolthuis! Ons schip de ‘Ouwe Dirk’ is de ideale locatie voor een origineel personeelsuitje. Kies uit een van onze arrangementen en ontdek samen met je collega’s onze prachtige cultuurstad. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder of vraag een offerte aan! 

Hoe vaart de boot tijdens het personeelsuitje?

Tijdens het personeelsuitje vaart onze boot langs alle hoogtepunten van Den Bosch. Zo varen we onder andere over de Dommel, de Sint Janssingel, de Dieze, de Zuid-Willemsvaart en de Smalle Haven. Ontdek vanaf het water de Citadel van Den Bosch, de bruisende Tramkade en Bolwerk Sint-Jan.

Origineel personeelsuitje: kies een extra activiteit

Wil je jouw personeelsuitje nog spectaculairder maken? Boek dan een van onze activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een DJ die heerlijke nummertjes draait tijdens de boottocht? Of wil je de boottocht combineren met een stadswandeling door het mooie Den Bosch? Er is van alles mogelijk!

Personeelsfeest Den Bosch
Personeelsfeest Den Bosch

ARRANGEMENTEN VOOR JOUW PERSONEELSUITJE

Wil je nog net een stapje verder gaan? Maak dan jouw personeelsuitje extra speciaal en boek een van onze arrangementen. Alle arrangementen zijn helemaal aan te passen naar jouw wensen. Boek daarom snel onze Borrelboot, BBQ boot of Wolter’s Steak Cruise en maak van jouw personeelsuitje een groot feest. Neem een kijkje of vraag meteen een offerte aan.

Bedrijfsuitje BBQ Boot

BBQ BOOT

Varen en een heerlijke BBQ op de wateren van Den Bosch. Onze BBQ-master zorgt voor een buffet met verse salades, brood en vleessoorten.

Borrelboot bedrijfsuitje

BORRELBOOT

Wie houdt er nou niet van een ouderwetse borrel met lekkere hapjes en drankjes. Dat dachten wij ook! Perfect voor jouw personeelsuitje.

Wolter Steak Cruise

WOLTER'S STEAK CRUISE​

Een origineel personeelsuitje voor de echte steak liefhebbers die Den Bosch op een andere manier willen ontdekken. Dat is de Wolter’s Steak Cruise!

EXTRA ACTIVITEITEN VOOR OP DE BOOT

Benieuwd naar de activiteiten die je kunt bijboeken tijdens je boottocht? Kijk dan hieronder voor meer informatie over de 6 verschillende activiteiten. Zo maak je van jouw personeelsfeest in Den Bosch een groot feest!

bossche bollen workshop

BOSSCHE BOLLEN MAKEN

Leer alles over de ‘sjeklade bol’
en maak samen met een ervaren bakker
je eigen heerlijke Bossche Bollen.

tafelgoochelaar

TAFEL GOOCHELAAR

Onze tafel goochelaar creëert verwondering en gezelligheid. Beleef de magie van onze ras entertainer!

troubadour

TROUBADOUR

Gezelligheid en muziekaal plezier op
het water gegarandeerd met onze boot troubadour William.

dj op het water

BOOT-DJ KEVANOVA

Een feestje zonder DJ? Dat bestaat niet. Onze bootj-DJ Kevanova zorgt voor een heerlijke sfeer op de boot.

stadswandeling

STADSWANDELING

Wil je naast de Bossche wateren ook de Bossche straatjes ontdekken? Dan is deze stadswandeling perfect voor jou!

pubquiz op het water

PUBQUIZ

Denk jij alles te weten over Den Bosch en/of Brabant? Kom erachter tijdens onze famatoele PubQuiz!

VEELGESTELDE VRAGEN

Wij begrijpen dat je misschien nog vragen hebt voordat je jouw personeelsuitje op onze boot wilt boeken. De meest voorkomende vragen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. Heb je een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Gemiddeld duurt de boottocht ongeveer 2 uur.

Jazeker, je hoeft je geen zorgen te maken. Op de boot is een toilet aanwezig.

Op onze boot is een overdekt gedeelte. Wanneer het regent, kan het personeelsuitje dus gewoon doorgaan.

Vraag een offerte aan voor jouw personeelsuitje!

Ben jij op zoek naar een super gezellig en origineel personeelsuitje? Wij verwelkomen jullie graag aan boord van onze ‘Ouwe Dirk’. Voor een vrijblijvende offerte of een afspraak neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bel ons