PERSONEELSFEEST IN DEN BOSCH

Wij hebben de ideale vaart voor elk bedrijf!

Welkom aan boord bij Rederij Wolthuis! Ben jij op zoek naar een uniek personeelsfeest in Den Bosch? Kijk dan niet verder. Ons schip is de ideale locatie voor het vieren van de meest originele personeelsfeesten. Spring aan boord en ontdek samen met je collega’s onze prachtige cultuurstad. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder of vraag direct een offerte aan!

Organiseer een borrel of pubquiz

Heb je je zinnen gezet om lekker te gaan borrelen tijden jullie personeelsfeest? Maar wil je het nét even iets anders? Niet saai, zoals in een café of restaurant, maar lekker borrelen of een pubquiz op onze “Ouwe Dirk”! Met onze borrelboot geniet je samen met je collega’s van al het moois dat Den Bosch te bieden heeft vanaf het water. 

Personeelsfeest & eten op het water

Een activiteit, een rondvaart én een lunch of diner? Of zelfs een BBQ? Wij beschikken over diverse leuke arrangementen voor personeelsfeesten in Den Bosch. Ons nostalgische schip de “Ouwe Dirk” bezorgt jou en je collega’s gegarandeerd het perfecte dagje uit. 

Personeelsfeest op maat gemaakt

Bij ons zijn alle arrangementen helemaal aan te passen naar jullie wensen voor een perfect personeelsfeest in Den Bosch! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Personeelsfeest Den Bosch
Personeelsfeest Den Bosch
Personeelsfeest Den Bosch

EEN GREEP UIT ONZE ARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje BBQ Boot

BBQ BOOT

Varen en een heerlijke BBQ op de wateren van Den Bosch. Onze BBQ-master zorgt voor een buffet met verse salades, brood en vleessoorten.

Borrelboot bedrijfsuitje

BORRELBOOT

Wie houdt er nou niet van een ouderwetse borrel met lekkere hapjes en drankjes. Dat dachten wij ook! Perfect voor jouw personeelsfeest.

Varen en Eten bedrijfsuitje

VAREN & ETEN

Ontdek onze prachtige cultuurstad vanaf het water en geniet daarnaast van al het bourgondische wat Den Bosch te bieden heeft. 

Vraag een offerte aan voor jouw personeelsfeest!

Ben jij op zoek naar een super gezellig en origineel personeelsfeest? Wij verwelkomen jullie graag aan boord van onze ‘Ouwe Dirk’. Voor een vrijblijvende offerte of een afspraak neem contact op met ons op. Wij helpen je graag verder!