fbpx

Over Ons

Welkom bij Rederij Wolthuis

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor het water. Al meer dan drie generaties lang zijn wij actief in de scheepvaart en hebben we een mooie geschiedenis opgebouwd in het varen met schepen over de Nederlandse wateren.

Wij vinden het belangrijk om onze passagiers een onvergetelijke ervaring op het water te bieden. Of het nu gaat om een ontspannen rondvaart door Den Bosch, een zakelijke bijeenkomst op het water of een leuk personeelsuitje, wij streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. 

Bij Rederij Wolthuis staan plezier, familie en de klant voorop. Vaar je met ons mee dan ben je verzekerd van een gezellige en originele manier van samenkomen. Terwijl jij geniet en tot rust komt op het water, verzorgen wij de rest! 

Familiefoto Rederij Wolthuis
Dirk & Tim | Rederij Wolthuis
dirk
Eline | Rederij Wolthuis
Tim Wolthuis - Rederij Wolthuis

Wij staan voor jou klaar

Schipper Dirk

De huidige schipper en sinds 1993 het bedrijf overgenomen van zijn ouders. Naast het varen houdt Dirk ook heel erg van vissen. Hij is altijd op en rond om het water te vinden. Ben je aan boord? Vraag dan maar eens naar wat hij het liefste vangt.

Gastvrouw Eline

Al sinds 2020 gastvrouw aan boord van de Ouwe Dirk. In 2022 getrouwd met chef-kok Tim en we noemen haar ook wel chef-gezellig. Ze komt jouw drankje brengen, houd overzicht over de vaart en zorg dat niemand iets te kort komt. Samen met Tim bouwt ze aan een mooie toekomst voor het familie bedrijf.

Chef-kok Tim

Sinds 2020 in het familiebedrijf toegetreden: de 3de generatie Wolthuis op de Bossche wateren. Na jaren als kok in de Horeca is hij nu terug in dienst gekomen bij Rederij Wolthuis. Tim is altijd bezig met het verbeteren
van het bedrijf op een gezellig Brabants niveau.

Zorgeloos genieten op het water

Je kunt bij ons terecht voor een mooie rondvaart in Den Bosch of Heusden. Ook is het mogelijk om een boot af te huren. Jij en je gezelschap kunnen zorgeloos genieten terwijl wij de boot besturen. Hierbij hebben we verschillende soorten arrangementen. Zo kun je kiezen uit onze BBQ Boot, Borrelboot of bijvoorbeeld een Bossche Bollen workshop volgen. 

Of je nu met familie, vrienden of met collega’s een boottocht wilt maken, wij denken graag met je mee om er een groot succes van te maken. 

Wil je meer weten over onze familie? Of ben je benieuwd naar onze vloot? Wij vertellen je er graag alles over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een boeking te maken. We zien je graag terug aan boord!

Borrel Rederij Wolthuis
Bel ons