fbpx

Onze Vloot

De Ouwe Dirk

Welkom aan boord van de Ouwe Dirk. Al meer dan 40 jaar zorgen wij voor de gezelligste rondvaarten, dagtochten en feesten. Bij ons aan boord kunt u genieten van een drankje en een hapje. We zijn niet voor niets het #VarendTerras van Den Bosch. Als het lekker weer is kunt u in het zonnetje op het ruime bovendek plaatsnemen en als het minder weer is, is het binnen altijd droog. 

De Ouwe Dirk vaart rondom de stadsmuur voor een uniek beeld van de historische stad Den Bosch. En op donderdag en vrijdag kunt u mee op een dagtocht over de Maas richting het pittoreske Heusden. 

Kortom een veelzijdig schip waar het altijd gezellig is. 

De Princehof, Biesbosch

Geschikt voor groepen tot 125 personen. Zicht op de Bommelerwaard en de Biesbos. Overdekt boven en beneden met een terras wat open kan.  

D’n Dieske

Uitermate geschikt voor groepen tot 35 personen. Deze elektrische rondvaartboot is uitgerust met banken, statafels, zitzakken, sfeervolle verlichting en een goede geluidsinstallatie. Voorop de boot en achterop kunt u in de buitenlucht staan, in het midden kunt u onder de overkapping van zonnepanelen staan of zitten. De boot is erg geschikt voor:

Call Now ButtonBel ons