fbpx

Activiteiten op de boot

Bossche Bollen Workshop

Een leuke activiteit die je kunt bijboeken is een Bossche Bollen Workshop. Door het toevoegen van een extra activiteit kun je de boottocht nog specialer, unieker en meer naar jouw wens maken. Benieuwd wat de Bossche Bollen Workshop inhoudt? We leggen het je graag uit!

Zo ziet de Bossche Bollen Workshop eruit

Wanneer je ervoor kiest om een Bossche Bollen Workshop als activiteit bij te boeken dan kun je het volgende verwachten:

  • Eerst krijg je een interessante uitleg en introductie. Hier wordt verteld over de geschiedenis van de Bossche Bol, je krijgt wat uitleg over de traditionele ingrediënten en de techniek om de perfecte Bossche Bol te maken wordt gedeeld.
  • Vervolgens kan het echte werk gaan beginnen. Onder leiding van een ervaren bakker ga je zelf aan de slag om twee Bossche Bollen te maken.
  • Wanneer de Bossche Bollen klaar zijn kun je ervoor kiezen deze mee naar huis te nemen óf alvast lekker zelf op te smullen. 

Wat is de prijs van de Bossche Bollen Workshop?

Het bijboeken van de Bossche Bollen Workshop kost €20 per persoon. Er zijn ook nog andere activiteiten die je kunt bijboeken. Benieuwd waar je allemaal uit kunt kiezen? Bekijk dan het complete overzicht van onze activiteiten op de boot

Eenvoudig bijboeken van de Bossche Bollen Workshop

Lijkt het je leuk om een Bossche Bollen Workshop bij te boeken? Dan kun je dit eenvoudig doen wanneer je een van onze boottochten afhuurt. De enige voorwaarde voor het boeken van deze activiteit is dat de groep op de boot uit minimaal 20 personen moet bestaan. Je kunt tot uiterlijk 7 dagen van te voren wijzigingen of veranderingen doorgeven. Heb je toch ineens op het laatste moment nog een wijziging? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten en wie weet komen we er samen toch nog uit. 

Varende Bossche Bollen Workshop
Ouwe Dirk Boot
Bossche bol Rondvaart
Bel ons