fbpx

Boottocht met lunch​

Wat is er leuker dan een boottocht met lunch? Niet veel als je het aan Rederij Wolthuis overlaat! Stap aan boord van onze rondvaartboot ‘Ouwe Dirk’ en geniet van een lekkere lunch terwijl je tijdens de rondvaart met een drankje in je hand de highlights van Den Bosch bekijkt. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze lunchboot in Den Bosch.

Genieten van een goed verzorgde boottocht met lunch

Bij Rederij Wolthuis kom je nooit iets tekort. Daar kun je op vertrouwen. Wij denken altijd met je mee en zetten een stapje extra om het jou naar de zin te maken. Dit geldt ook voor onze boottocht met lunch! Als je aan boord komt voor onze rondvaart door Den Bosch, geniet je van een goed verzorgde lunch met een soepje en verschillende sandwiches. Natuurlijk kan de klassieker van Brabant, een worstenbroodje, niet ontbreken. Ook kun je om de smaak van Den Bosch te proeven, tegen betaling, een Bossche Bol toevoegen aan jouw vaartocht op onze lunchboot. 

Reserveren is wenselijk voor de rondvaart met lunch in Den Bosch

Lijkt het jou wat om mee te varen door Den Bosch op onze lunchboot? Je bent van harte welkom aan boord. De boottocht met lunch is leuk met elk gezelschap; gezellig met vrienden of tijdens een vergadering op het water. Als je verzekerd wilt zijn van de lunch tijdens de rondvaart, raden we aan om bij het boeken aan te geven dat je een tour met lunch wilt doen. Hoewel we altijd ruime voorraden met eten en drinken aan boord hebben tijdens de rondvaart in Den Bosch, kunnen we je zonder reservering geen garantie geven voor onze goed verzorgde lunch.

Aanvullende informatie over de boottocht met lunch

  • De lunchboot is alleen beschikbaar om 12.30 uur en start vanaf de St. Janssingelsteiger in Den Bosch;
  • De vaardagen zijn woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag;
  • De rondvaart duurt 2 uur;
  • Er is een wc aan boord van de boot;
  • Er is een mogelijkheid om overdekt te zitten;
  • De rondvaart is gedeeld met anderen.

Zin om te lunchen op het water? Reserveer dan nu

Kijk je ernaar uit om aan boord te stappen van onze bourgondische lunchboot en je te laten meevaren over de wateren van Den Bosch? Maak dan snel je reservering door contact met ons op te nemen. Dan gaan wij aan de slag met de voorbereidingen voor de rondvaart met lunch door het gezellige Den Bosch!

Boottocht met lunch | Rederij Wolthuis
Bel ons