fbpx

Zit je met de handen in het haar vanwege de vraag: “Wat te doen met het periodieke personeelsuitje?”. Geen zorgen, daar biedt Rederij Wolthuis uitkomst voor. Onze boottochten, die je kunt uitbreiden met een breed scala aan activiteiten, maken het perfecte personeelsuitje voor bedrijven in de regio Den Bosch!

Hét antwoord op de vraag: “Wat te doen met een personeelsuitje?"

Het personeelsuitje is iets waar werknemers naar uitkijken: even de boel de boel laten en plezier hebben met collega’s. Het is dan ook logisch dat je een onvergetelijk personeelsuitje wilt organiseren; daar snappen we bij Rederij Wolthuis in Den Bosch alles van. Als je niet weet wat te doen met het personeelsuitje, weten wij raad. We bieden verschillende arrangementen aan om uit te kiezen, maar staan ook bekend om onze flexibiliteit. Een personeelsuitje afstemmen op jouw bedrijf doen we dan ook graag.

Verschillende mogelijkheden voor een personeelsuitje

Gaan varen is een uitstekend idee als je niet weet wat te doen met het personeelsuitje. Bij Rederij Wolthuis ga je echter niet zomaar varen, maar wordt het een heuse ervaring! Wij nemen je team met het personeelsuitje mee langs de mooiste plekken van Den Bosch onder het genot van een hapje en/of drankje. Het personeelsuitje wordt helemaal compleet wanneer je het arrangement uitbreidt met een van onze activiteiten op de boot

De perfecte manier om je werknemers samen te brengen

Als je aan het bedenken bent wat te doen met het personeelsuitje, vind je het natuurlijk belangrijk om iets te kiezen dat je werknemers samenbrengt. Als je kiest voor een personeelsuitje met Rederij Wolthuis, ben je hier zeker van. Onze arrangementen zijn voor een besloten groep vanaf 20 personen te boeken . Zo is er niemand die het personeelsuitje onderbreekt en breng je tijd door met alleen jouw eigen groep. Wel zo prettig!

Informeer naar de mogelijkheden

Nu de vraag: “Wat te doen met een personeelsuitje?” is beantwoord, is het tijd om in actie te komen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het organiseren van een personeelsuitje met behulp van ons team in Den Bosch. We denken graag met je mee om er een memorabel uitje van te maken.

wat te doen met personeelsuitje | rederij wolthuis
wat te doen met personeelsuitje | rederij wolthuis
wat te doen met personeelsuitje | Rederij Wolthuis

Breid jouw arrangement uit met

bossche bollen workshop

BOSSCHE BOLLEN MAKEN

tafelgoochelaar

TAFEL GOOCHELAAR

Bel ons