fbpx

Wanneer je in Den Bosch bent, is er één ding waar je niet onderuit kunt: een lekkere Bossche bol eten. Maar wat is er nog leuker dan Bossche bollen eten? Deze zelf leren maken! Een leuk uitje om te doen met een groep vrienden, vriendinnen of gezellig met familie. Wist je dat Rederij Wolthuis een workshop Bossche bollen aanbiedt, óp het water? Dat is dus eten, drinken, genieten van het mooie Den Bosch en dat allemaal tijdens een leuke rondvaart. In deze blog vertellen we je er alles over.

Dit kun je verwachten tijdens de workshop Bossche bollen maken

De workshop begint met een introductie over de geschiedenis en het geheim achter de heerlijke lekkernij: de Bossche bol. Wist je bijvoorbeeld dat de Bossche bol al sinds de 19e eeuw een favoriet is onder de inwoners en bezoekers van Den Bosch? Je leert alles over de traditionele ingrediënten en technieken die nodig zijn om deze lekkernij zelf te maken.

Bossche bollen workshop onder leiding van een echte bakker

Onder begeleiding van een ervaren bakker ga je nu zelf aan de slag. Je zult al snel merken dat het maken van Bossche bollen niet alleen leuk is, maar ook nog eens eenvoudig. Terwijl je de mooiste Bossche bol maakt, heb je ook volop gelegenheid om vragen te stellen en tips en trucs te verzamelen.

Vergeet niet te genieten van het mooie Den Bosch vanaf het water

Wat dit uitje echt bijzonder maakt, is de unieke locatie: op het water. Terwijl jij je best doet om een mooie, lekkere Bossche bol te maken, varen we namelijk langs de muren van de oude vestingstad, verschillende bastions en ervaar je het prachtige buitengebied rond Den Bosch. Het is een ervaring die je dan ook niet snel zal vergeten!

Bossche bol klaar? Genieten maar!

Zijn de Bossche bollen helemaal af? Ben je tevreden én heb je van al dat harde werk nu trek gekregen? Dan is het tijd om te genieten van je eigen gemaakte creatie. Geniet van de verse Bossche bollen en neem er ook een lekker verfrissend drankje bij.

Kom snel langs op onze rondvaartboot

Dus, of je nu een lokale lekkernij wilt proberen of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om Den Bosch te verkennen, onze Bossche bollen workshop op het water is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Reserveer vandaag nog deze leuke activiteit! Wil je liever een ander type rondvaart, zoals een barbecue boot of een borrelboot? Of wil je een traditionele rondvaart door Den Bosch? Ook dat is mogelijk! Bekijk ons ruime aanbod aan boottochten en neem contact met ons op!

Varende Bossche Bollen Workshop
Bossche bol Rondvaart
Rederij Wolthuis
Bel ons