fbpx

Ben je op zoek naar een rondvaart die rolstoeltoegankelijk is? Dan kun je bij Rederij Wolthuis terecht. Wij verwelkomen iedereen, met of zonder rolstoel, aan boord van onze rondvaart en streven er altijd naar om een fijne tijd op de wateren van Den Bosch te verzorgen. Lees verder om meer te ontdekken over de mogelijkheden van onze rondvaart, waar je ook met een rolstoel van harte welkom bent. Het leukste rolstoeltoegankelijke uitje!

Een rondvaart voor iedereen omdat deze rolstoeltoegankelijk is

Wanneer je afhankelijk bent van een rolstoel, kan het soms een uitdaging zijn om deel te nemen aan recreatieve activiteiten. Gelukkig geldt dat niet voor onze rondvaart door Den Bosch; deze is rolstoeltoegankelijk waardoor het ook met een rolstoel mogelijk is om zorgeloos te genieten. Verwonder je over de historische bezienswaardigheden en de schilderachtige uitzichten in de Brabantse hoofdstad. 

Kom zonder zorgen aan boord

Bij Rederij Wolthuis begrijpen we het belang van toegankelijkheid. We hebben er dan ook alles aan gedaan om onze rondvaart door Den Bosch rolstoeltoegankelijk te maken, met elke rolstoel tot 70 centimeter breed. Zowel onze vloot als de opstapplekken zijn voorzien van voldoende ruimte om rolstoelgebruikers een comfortabele én veilige ervaring te bieden. Dus geen zorgen over obstakels of jezelf in moeilijke bochten moeten wringen, maar gewoon genieten!

Jarenlange ervaring in de rederij

Wellicht heb je wel eens voor moeilijke situaties gestaan en kon je niet aan activiteiten deelnemen met de rolstoel. Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelend moet zijn. Daarom hebben we niet alleen aanpassingen gedaan aan de vloot, maar zetten we ook aan boord een stapje extra voor onze gasten. Door onze jarenlange ervaring durven we te stellen dat we iedereen een fijne ervaring kunnen geven tijdens een rondvaart in Den Bosch, met of zonder een rolstoel.

Reserveer een rondvaart met activiteit naar keuze

Kortom: zoek je een rondvaart die rolstoeltoegankelijk is? Dan moge het duidelijk zijn dat je niet verder hoeft te zoeken dan Rederij Wolthuis. Maak snel een reservering voor een rondvaart door Den Bosch en geef even aan dat je met een rolstoel aan boord komt. Dan zorgen wij ervoor dat alles omtrent de rondvaart rolstoeltoegankelijk is en je op een comfortabele manier de charme van Den Bosch kunt ontdekken.

rondvaart rolstoeltoegankelijk | rederij wolthuis
rondvaart rolstoeltoegankelijk | rederij wolthuis
rondvaart rolstoeltoegankelijk | rederij wolthuis
Bel ons