fbpx

Ben je voor dagbesteding op zoek naar leuke, unieke activiteiten waarbij er altijd persoonlijke aandacht is? Dan is Rederij Wolthuis graag tot je dienst. Het streven is om iedereen een onvergetelijke ervaring op de wateren van de regio Den Bosch te bezorgen. Dat geldt voor alle jongeren en ouderen, dus ook gehandicapten en verstandelijk beperkten die onder begeleiding graag deelnemen aan leuke activiteiten.

Verschillende dagbesteding activiteiten mogelijk

Wellicht is een boottocht niet het eerste waar je aan denkt wanneer je zoekt naar activiteiten voor dagbesteding. Toch is dit een ontzettend geschikte activiteit! Wie houdt er nu niet van een stukje varen met de zon op je bol en de wind door je haren? Maar er is veel meer mogelijk aan activiteiten op het water voor jongeren en ouderen bij Rederij Wolthuis.

Gezellig snacken aan boord

Als je activiteiten voor gehandicapten of verstandelijk beperkten zoekt waarbij zij niet veel hoeven te doen, behalve genieten, dan zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kan er worden voorzien in een barbecue aan boord, kan er gezellig geborreld worden en is het mogelijk om te smikkelen van poké bowls.

Lekker en leerzaam

De boottochten op zich zijn al leuke activiteiten voor dagbesteding. Voeg er wat lekkers te eten aan toe en de activiteit is compleet, zou je zeggen! Wil je toch nog graag een extra dimensie aan het uitstapje toevoegen? Dan behoort de Bossche Bollen workshop tot onze beste activiteiten voor zowel jongeren als ouderen, waaronder gehandicapten en verstandelijk beperkten.

Stop met zoeken naar dagbesteding activiteiten

Ben je overtuigd dat een rondvaart met extra’s door Den Bosch tot de leukste activiteiten voor dagbesteding behoort? Stop dan met zoeken naar geschikte activiteiten voor gehandicapten, verstandelijk beperkten en andere jongeren en ouderen. Vertrouw op dit familiebedrijf dat graag een stapje extra zet om het iedereen naar de zin te maken op hun varend terras.

Dagbesteding activiteiten | Rederij Wolthuis
Dagbesteding activiteiten | Rederij Wolthuis
Dagbesteding activiteiten | Rederij Wolthuis
Bel ons