BEDRIJFSUITJE IN DEN BOSCH

Wij hebben de ideale vaart voor elk bedrijf!

Welkom aan boord bij Rederij Wolthuis! Ben jij op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Den Bosch? Kijk dan niet verder. Ons schip is de ideale locatie voor het vieren van de meest originele team- en bedrijfsuitjes. Spring aan boord en ontdek samen met je collega’s onze prachtige cultuurstad. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder of vraag direct een offerte aan!

Organiseer een borrel of pubquiz

Heb je je zinnen gezet om lekker te gaan borrelen tijden jullie bedrijfsuitje? Maar wil je het nét even iets anders? Niet saai, zoals in een café of restaurant, maar lekker borrelen of een pubquiz op onze “Ouwe Dirk”! Met onze borrelboot geniet je samen met je collega’s van al het moois dat Den Bosch te bieden heeft vanaf het water. 

Bedrijfsuitje & eten op het water

Een activiteit, een rondvaart én een lunch of diner? Of zelfs een BBQ? Wij beschikken over diverse leuke arrangementen voor bedrijfsuitjes in Den Bosch. Ons nostalgische schip de “Ouwe Dirk” bezorgt jou en je collega’s gegarandeerd het perfecte dagje uit. 

Bedrijfsuitje op maat gemaakt

Bij ons zijn alle arrangementen helemaal aan te passen naar jullie wensen voor een perfect bedrijfsuitje in Den Bosch! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Bedrijfsuitje Den Bosch
Bedrijfsuitje in Den Bosch
Bedrijfsuitje in Den Bosch

EEN GREEP UIT ONZE ARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje BBQ Boot

BBQ BOOT

Varen en een heerlijke BBQ op de wateren van Den Bosch. Onze BBQ-master zorgt voor een buffet met verse salades, brood en vleessoorten.

Borrelboot bedrijfsuitje

BORRELBOOT

Wie houdt er nou niet van een ouderwetse borrel met lekkere hapjes en drankjes. Dat dachten wij ook! Perfect voor jouw bedrijfsuitje.

Varen en Eten bedrijfsuitje

WOLTER'S STEAK CRUISE​

Een personeelsfeest voor de echte steak liefhebbers die Den Bosch op een andere manier willen ontdekken. Dat is de Wolter’s Steak Cruise!

Vraag een offerte aan voor jouw bedrijfsuitje!

Ben jij op zoek naar een super gezellig en origineel bedrijfsuitje? Wij verwelkomen jullie graag aan boord van onze ‘Ouwe Dirk’. Voor een vrijblijvende offerte of een afspraak neem contact op met ons op. Wij helpen je graag verder!