fbpx

Activiteiten op de boot

Bossche PubQuiz & Brabantse PubQuiz

Gepresenteerd door onze eigen Eline, en daardoor altijd een feestje op de boot.
Als echte Bosschenaar is de Bossche PubQuiz perfect voor uw groep, maar mocht uw groep niet op ’s-Hertogenbosch gefocust zijn dan is de Brabantse PubQuiz een betere optie voor u.

Bij te boeken voor: €7,50 per persoon

pubquiz op het water

Bossche Bollen workshop

‘Sjeklade Bol’ zo als we het in Den Bosch zeggen, Het gebakje van de streek. We gaan samen met een ervaren Bossche Bollen maker, 2 Bossche Bollen maken op onze boot.
Naast de techniek leert u ook meer over de historie en het ontstaan van de échte Bossche bol.

Bij te boeken voor: €20,- per persoon

bossche bollen workshop

Tafel Goochelaar

Dries creëert verwondering, gezelligheid en zorgt voor verbinding. Door zijn frisse uitstraling en vriendelijke interactie is hij de perfecte gangmaker op elk feest. Deze ras-entertainer voelt zich helemaal in zijn element onder de gasten. Beleef de magie in eigen handen!

Bij te boeken voor: €10,- per persoon

tafelgoochelaar

Troubadour

Met onze vaste Boottroubadour William is het altijd gezelligheid op het water! Met een bijzonder gevoel voor muziek en sfeer is William een aanwinst voor ieder feest.
 
 
 

Bij te boeken voor: €10,- per persoon

troubadour

DJ

Een echt feestje is niet af zonder DJ! Op het bovendek in de zon met een biertje, wijntje of cocktailtje met de Beats van onze Huis Boot-DJ Kevanova. Wat wil je nog meer?
 
 
 

Prijs in overleg

dj op het water

Stadswandeling

Wil je naast de Bossche wateren ook de Bossche straatjes ontdekken? Dan is deze stadswandeling perfect voor jou! Voor of na de boottocht krijg je alles te zien van het prachtige Den Bosch. Samen met een stadsgids wordt je begeleid met bijpassende verhalen over de stad.

Bij te boeken voor: €10 per persoon per uur

stadswandeling

Bovenstaande activiteiten kunnen bijgeboekt worden vanaf groepen van 20 personen of meer.

Bel ons