fbpx

Bij te boeken activiteiten op de boot

Wanneer je een boot huurt bij Rederij Wolthuis dan is er een mogelijkheid om deze boottocht nóg leuker te maken. Hoe je dit doet?
Door er een extra activiteit bij te boeken! We leggen je graag wat meer uit over wat er allemaal mogelijk is.

Hoe werkt het bijboeken van een activiteit?

Heb je een leuke boottocht gevonden, zoals de BBQ Boot, de Borrelboot of de Poke Bowl Boot? Dan kun je deze boottocht nog specialer maken. Dit doe je door een van onderstaande activiteiten bij te boeken. De enige voorwaarde is dat je de boot afhuurt met een groep van 20 personen of meer. Tijdens het boeken van de boot, kun je aan ons doorgeven welke activiteit je graag wilt toevoegen.

Overzicht van de activiteiten

Op dit moment kun je bij ons kiezen uit 6 verschillende activiteiten om de boottocht nog leuker te maken. De activiteiten waar je uit kunt kiezen, zijn:

Hieronder vind je meer informatie over de activiteiten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

pubquiz op het water

Algemene, Brabantse of Bossche Pubquiz

De boottocht opleuken met een spannende competitie? Kies dan voor de pubquiz. Deze quizzen worden gepresenteerd door onze eigen Eline, en zorgen daardoor altijd voor een feestje op de boot.

Ben je met een groep toeristen of echte Bosschenaren? Dan is de Bossche pubquiz perfect voor jullie. Is de groep niet op ‘s-Hertogenbosch gefocust? Kies dan voor de algemene of Brabantse pubquiz.

Welke quiz je ook kiest, dat er een strijd gaat zijn, is gegarandeerd!

tafelgoochelaar

Magische Tafel
Goochelaar Dries

Kan jouw boottocht wat extra magie gebruiken? Boek dan onze magische tafel goochelaar Dries als activiteit. Onze goochelaar creëert verwondering, verbazing, gezelligheid en zorgt voor verbinding tussen iedereen. 

Door zijn frisse uitstraling en vriendelijke interactie is hij de perfecte gangmaker op elk feest. Deze ras-entertainer voelt zich helemaal in zijn element onder de gasten en laat je minuut tot minuut verbazen.

Laat je verwonderen en beleef de magie in eigen handen!

troubadour

Troubadour
William

Maak de boottocht compleet met muziekaal plezier. En niet zomaar muziek, nee een live concert door onze boot-troubadour William! Met de akoestische muziek van onze troubadour is gezelligheid gegarandeerd.

Met een bijzonder gevoel voor muziek, sfeer en gezelligheid, is William een echte aanwinst voor ieder type feest. Door zijn muzikale klanken wordt je betoverd op het water.

Geniet van de muziek door onze eigen troubadour en zing vooral mee!

Bossche Bol maken Den Bosch | Rederij Wolthuis

Bossche Bollen
Workshop

Wanneer je in Den Bosch bent, is er één ding waar je niet onderuit kunt: een lekkere Bossche bol eten. Maar wat is er nog leuker dan Bossche bollen eten? Deze zelf leren maken! Dat kan met onze Bossche Bollen Workshop!
 
‘Sjeklade Bol’ zo als we het in Den Bosch zeggen. Het gebakje van de streek. Samen met een ervaren Bossche Bollen bakker maak je 3 Bossche Bollen tijdens de boottocht. 
 
Als dat geen smullen wordt, dan weten wij het ook niet meer!
dj op het water

Boot-DJ
Kevanova

Wil je er een echt feestje van maken? Boek dan onze boot-DJ Kevanova bij de boottocht. Met muziek en een goede DJ is het feestje pas echt compleet. Hollandse meezingers, R&B of disco? Onze boot-DJ zorgt altijd voor een sfeertje op de boot.

Op het bovendek in de zon met een biertje, wijntje of cocktailtje. Je kunt jezelf al bijna zien zitten. Alhoewel, zitten..? Stilzitten en goede muziek? Dat gaat natuurlijk niet samen.

Gooi dan ook lekker de benen los en swing met zijn allen op de allerleukste liedjes.

stadswandeling

Stadswandeling
in Den Bosch

Wil je naast de mooie, kalme Bossche wateren ook de Bossche straatjes ontdekken? Dan is deze stadswandeling perfect voor jou! Ook als je al bekend bent in Den Bosch, is deze stadswandeling een echte aanrader. 

Je kunt hierbij kiezen om voor of na de boottocht samen met een stadsgids Den Bosch te bezoeken. Met bijpassende verhalen, weetjes en feitjes leer je alles over het prachtige Den Bosch.

Ontdek alles over het mooie Den Bosch en kom nieuwe dingen te weten!

Bel ons